Panni néni háza

Ezen az oldalon egy másik világba kalauzolom Önt, szeretett nagynéném, Panni néni falusi vendégházába, amely a Rába folyó szomszédságában, Kemenesszentpéteren található.  Ha Ön szeret finomakat enni, jó borokat inni és nagyokat pihenni, nem fog csalódni, ha Őt választja.

Kemenesszentpéter három megyehatár találkozásánál fekszik, közel a Rába folyó partjához.

 A vendégházat, amely nagyon nyugodt helyen, egy kis erdő mellett, a falu szélén fekszik (utána már csak mezők, ligetek húzódnak), egy régi falusi házból alakították ki és tavaly teljesen felújították. A főépületben egy szoba, fürdőszoba és nappali-konyha található, összesen 5 férőhellyel. Mellette található egy kicsi házacska, amely valaha konyha volt, most két gyermeknek szolgálhat romantikus nyári lakóhelyül.

A vendégház

Az udvar füvesített, kerti bútorok és tűzrakóhely szolgálja a pihenők kényelmét. Igény szerint sátorozás is lehetséges.

 A közeli Rába kitűnő lehetőséget kínál a horgászatra, csónakázásra, folyóparti sétákra, illetve nyáron a fürdésre.

Ha kívánja, Panni néni megismerteti Önt konyhaművészetének remekeivel, amelyeket már több lakodalmas vendégsereg is megcsodált. Ételei saját termelésű zöldségek illetve saját nevelésű állatok (baromfi, sertés, nyúl) húsának felhasználásával készültek. 

 A házigazdák portáján állatokat (tyúkok, sertések, kutya, macska) láthat a vendég és ha akar, a gazdálkodásban is részt vehet. 

 A konyhaA konyha

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit érdemes megnézni a környéken?

- A 7 kilométerre lévő Pápócon érdemes megtekinteni a XIII. században román stílusban épült Szent Mihály kápolnát. (Rába u. 8.)

- A kb. 20 kilométerre fekvő Árpáson megcsodálhatja a XIII. sz. első felében épült katolikus templomot.

 

 

 

 

 

 

- 15 kilométerre található a nicki gát. A Rábán épült duzzasztógát (amelyet 1923-ban, öntözési céllal építettek) impozáns látvány és kényelmes strandolási lehetőséget nyújt étteremmel, bűfékkel.

 

 

 


ÜDÜLÉSI CSEKKET ELFOGADNAK!

Bővebb információt, árakat, képeket stb. a vendégház honlapján talál:

http://www.rabamentivendeghaz.hu/