Amire minden iphone mellé szükség van

Nem is annyira régen beléptem én is azok közé a kiváltságos emberek közé, akik az apple termékek bűvöletébe estek, és elkezdtem egy iphone-t használni. Csillogó szemekkel vettem át a készüléket, mert hát már alig vártam, hogy én is elkezdhessem használni. Rengeteget olvastam róla. Hogy nagyon gyors és könnyű a használata, hogy tartós és megbízható telefon, hogy milyen gyönyörű az egész kialakítás és a design. Szóval már alig váram, hogy a kezembe vehessem, és az androidos nehézségeket felváltsa az ios megbízható és egyszerű használata.

Mindeközben, mint egy rossz filmben, rám nézett a boltban az eladó, és a következőt kérdezte: iphone szervíz van? Azt hittem leugrok a két lábamról. Már parancsol? Kérdeztem vissza. Mélyen a szemembe nézett, és újra feltette a kérdést. Elmondta teljesen nyugodtan és higgadtan, hogy az ihphone vásárlók nagy része egy hónapon belül vissza érkezik az üzletbe és érdeklődik jó iphone szervíz iránt, mert valami történik a telefonnal. Ő már úgy gondolja, hogy előre felteszi a kérdést, hogy ne kelljen senkinek sem ezért vissza fáradni az üzletbe.

Megrökönyödtem, de tény, hogy nem volt semmi olyan kapcsolatom, vagy megbízható helyem, ahová tudtam volna fordulni, ha bármi történik a telefonnal, de vissza is kérdeztem nála, hogy miért kellene nekem szervíz, mikor a telefon garanciás? Rám nézett, elmosolyodott és közölte, hogy a kijelző törés a leggyakoribb. Mert leesik a telefon. És bizony ez a fajta kijelző azonnal teljesen pókhálósra törik. Átnyújtott egy szervíz elérhetőséget, ha kellene, majd átadta a telefont és utamra bocsátott. Mondanom sem kell, hogy ezek után az első utam egy telefontok beszerzésére irányult. A kijelzőm azóta sem ment tönkre, a telefont pedig sosem ejtettem le, viszony sajnos egyéb javításra már szükség volt. Így már tapasztalattal mondhatom, hogy bárkinek ajánlom az iszerelés csapatát, mert maximális profizmussal és hatalmas emberséggel dolgoznak. Ha már megtörtént a baj, öröm egy ilyen csapathoz betérni.