A legújabb kiegészítőm

Az ember, ha nőnek születik egyáltalán nincs könnyű dolga. A háztartás, a karrier összeegyeztetése, a család ellátása, a gyerekek kedvében járás, és mindeközben nőnek maradni, mindig figyelni a kinézetre, egyáltalán nem egyszerű dolog. Na nem panaszkodni szeretne egy nő sem, aki ezt elmondja, hiszen jól tudjuk, hogy a férfiak élete sem könnyebb, ám mégis a sok teendő mellett, az a nő, aki meg tudja oldani, hogy mindig csinos, legyen szó sportolásról, munkahelyről, hétvégi kirándulásról vagy egyéb rendezvényről, komoly dicséretet érdemel.

Nekem már két kis poronty életét kell ellátnom úgy, hogy közben a gyerekkoruk is megfelelő legyen, megfelelő élményekkel, emlékekkel és tanulmányokkal, ami már önmagában is egy elég komoly feladat. Amikor még csak tervezgettük a gyereket mi sem gondoltuk, hogy ez ekkora kihívást jelent majd, de kívülről szemlélni a dolgokat mindig sokkal egyszerűbb, mint belülről dolgozni rajtuk.

Én mindig is sportoltam, és a gyerekeimet is próbálom arra szoktatni, hogy ők se csak a tv, telefon és laptop világában éljenek majd később sem. Ezt pedig úgy lehet a legegyszerűbben megtenni azt gondolom, ha megmutatjuk nekik, hogy maga a sport nem egy kötelező rossz program, hanem egy élmény, egy olyan út, ami számtalan jó és hasznos következménnyel kecsegtet minket.

Számomra azonban az is tényleg nagyon fontos, hogy hogyan nézek ki, akár edzés közben is. Na nem az agyonsminkelt és legdivatosabb ruhákban pózoló sportember vagyok, de bizony, ha meglátok egy-egy kiegészítőt, akkor rákapok, ha szépen áll a szettemhez. Most például egy apple watch szíj az új családtag, méghozzá pink színben, mert hát a felsőm is és a nadrágom gumírozásának felső része is ugyanilyen színű, az órám pedig biztosan hálásabb lesz, ha nem ugyanazt a szíjat használom a mindennapok során, mint edzéshez. Főleg, hogy körülbelül egy perc alatt le tudom cserélni és már mehetek is az órára, a szabadba futni, vagy épp a terembe, esetleg a gyerekekkel a saját ovitornájukra.