Számodra is tökéletes megoldás!

Ha te is olyan nehéz helyzetben érzed magad, mint én nem sokkal ezelőtt, akkor tökéletes ajánlást adok számodra! Én ugyanis nem olyan régen arra az elhatározásra jutottam, hogy bizony szerencsét próbálok a fővárosban, és munkát kezdtem keresni. Nem mondom, hogy könnyen találtam, mert sajnos a végzettségek tekintetében nem járok annyira az élen, és azt sem mondhatom, hogy hatalmas fizetéssel kecsegtettek, de sokkal jobb lehetőségeket találtam, mint vidéken, és ez számomra nagyon nagy szó. Persze mihelyt találtam munkát, azonnal lakás keresésbe kezdtem, mert hát valahol lakni kell, a munkaidő miatt pedig a vidékre való ingázás sajnos nem volt megoldás számomra. Pedig hát nyilván az lett volna a legolcsóbb. Nekem már ez is furcsa, mert emlékszem, hogy annak idején még jobban megérte albérletet választani pesten, mint folyamatosan buszozni, mert a buszjegy és bérlet sokkal nagyobb költséget adott havonta mint egy kis lakás a rezsivel.

Ez mára annyira megfordult, hogy sajnos nem is igazán találtam olyan megoldást, ami számomra kifizethető lett volna. Elkeseredtem, megmondom őszintén. Az egyik nagyon jó barátom azonban a figyelmembe ajánlotta a kiadoszobabudapest csapatát, akik kiadó szoba budapest területén történő keresésében a legeslegjobb segítséget adja állítása szerint. Nekem sem volt veszteni valóm, felkerestem őket, és nem csalódtam.

Ez a kis csapat a Global Best Property Zrt. színei alatt végzi a tevékenységét, tehát konkrét céges háttérrel, ami iszonyatosan nagy biztonságot ad, és tényleg szuper szobák közül tudtam választani, normális és jófej lakótársakkal úgy, hogy még bőven ki is tudom fizetni havonta. Persze a rezsi árak magasabbak, hiszen most mindenhol emelkedni fog az élet költsége, de alapjában véve a tökéles ajánlatokkal halmozott el ez a csapat. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert biztos vagyok benne, hogy sokan nem engedhetnek meg maguknak olyan költségeket havonta, mit egy kiadó lakás ad. A kiadó szoba pedig, hogy ha minőségi a kínálat tényleg tökéletes megoldás. Ez a csapat pedig csak minőségi megoldásokat nyújt.