Kulcstényező a munkaerő

Amikor egy ember belefog egy vállalkozás kialakításába vagy létrehozásába azon gondolkodik, hogy mi a megfelelő ötlet, életképes-e az öltet, eladható-e a termék, van-e piaci kereslet, fizetőképes kereslet, van-e kedve ahhoz hogy éjt nappallá téve ezzel foglalkozzon, érez-e magában annyi ambíciót és tudást, kitartást, hogy megbirkózzon mindennemű nehézséggel és még folytathatnánk a végeláthatatlan sort.

Amikor már ezeken átlépdel, megvan a megfelelő öltet, piaci rés, fizetőképes kereslet, iroda és minden más, akkor jön rá, hogy ez mind rendben van, de kellenek alkalmazottak. Az első gondolatom nekem is az volt mikor megalapítottam a vállalkozásom és rájöttem, hogy bizony szükségem van legalább öt fő munkaerő bevonására, hogy nem lehet ez számomra annyira nehéz feladat, hiszen számtalan kérdést és problémát, nehézséget megoldottam már a kezdetek óta. Már a tevékenység kapujában állok, nem lesz nehéz néhány jó szakembert szerezni, akik még stílusukban is illenek az én világnézetemhez. Ez azonban koránt sem volt annyira könnyű, mint én reméltem. Nekikezdtem a keresgélésnek, de számtalanszor kudarcba fulladtam. Ezt mesélve az egyik vállalkozó ismerősömnek azt javasolta, hogy keressem fel a kogwheel szakembereit és vegyem igénybe az assessment center szolgáltatásukat. Mondanom sem kell, hogy úgy bólogattam, mintha tudtam volna mit jelent ez a kifejezés, de aztán rájöttem gyorsan amint megnéztem a honlapjukat, hogy miért is ajánlotta az ismerősöm. Ez ugyanis egy munkaerő kiválasztást segítő eszköz, mely segít hogy a jelentkező munkaerőből a lehető legjobb és legalkalmasabb embereket tudjuk kiválasztani az egyes. munkakörök betöltésére.

Ez a technika segít több jelölt összehasonlításában, a hatékony kiválasztás kialakításában, és abban, hogy a kulcsemberek a lehető legmegfelelőbb jelöltek közül kerüljenek ki, akik aztán maximális szinten megállják helyüket a vállalati működés során, mind szakmai, mind emberi és kommunikációs szempontok alapján. Ez a technika rendkívül testreszabott és objektív, hiszen előre meghatározott szempontok alapján méri és értékeli a jelentkezőket és ha szükség van rá több szereplős értékelést is kaphatunk az aktuális jelentkezőkről.

Ezek után egy személyes beszélgetés keretén belül még többet megtudtam erről a szolgáltatásról, és már kétség nem fért bele, hogy nekem ez segíteni fog és bizony szükségem is van rá. Ez az együttműködés annyira jól sikerült, hogy azóta is szoros kapcsolatban állunk, és már nem egy tréninget bonyolítottak le nálunk a kogwheel szakemberei a folyamatos fejlődés biztosításának érdekében. Csak ajánlani tudom a csapatot és a szolgáltatásaikat egyaránt.