Eladnád a maced? Van rá egy megoldásom

Nem is olyan régen úgy döntöttem, hogy már az elég régi macbookomat le kellene cserélni. El is kezdtem nézelődni, mire rájöttem, hogy igen ám, de én annyira szeretem ezt a régit. Olyan sok dolgon végig kísért engem, csak már egy kicsit elavult ahhoz a munkához, amit minden nap végeznem kell. De akkor rakjam fel a régit a polcra és csak porosodjon ott? Nem ezt a sorsot szánnám neki, viszont egy-két hibája van, ami miatt eladni nem akarnám, mert hát hogy néz ki, hogy egy hibás gépet kínálok eladásra. És egyébként is, milyen fórumon hirdessem, vagy hol adjam el, hol keressek neki tökéletes gazdát?

Amíg ezek a kérdések foglalkoztattak, szembe jött az egyik barátom éppen és megkérdeztem tőle, hogy ő mit csinált a régi gépével, mert tudom, hogy nemrég cserélte le. Ő mélyen a szemembe nézett és csak annyit mondott: macbook felvásárlás.

Én csak értetlenül néztem rá, mert még sosem hallottam erről, és ő elmondta, hogy annyira értenek ezekhez az apple cuccokhoz akik kialakították ezt az egész almabazar.hu-t, hogy meg is csinálják, ha valami hibás rajta, így tökéletes gépnek tudnak új, boldog gazdát keresni. Na nekem sem kellett több, felkerestem az oldalt és később a kis csapatot is, akik rettenetesen korrektek, és látszik rajtuk, hogy igazán örülnek, hogy ezek a gépek nem a fiókba kerülnek, hanem általuk egy új gazdára találnak, akik általában legalább annyira boldogok ettől, mint az eredeti gazda volt, amikor megvette az eszközt.

Mindezek mellett pedig még az új gépemet is segítenek kiválasztani és beszerezni is, és mivel hát látom rajtuk, hogy állnak a dolgokhoz, azt is tudom, hogy nem tudnám én sem sokkal olcsóbban beszerezni, maximum csak valami nagyon kétes helyről, amit biztosan nem szeretnék. Úgyhogy innentől kezdve én biztosan mindig csak velük fogok új gépet vásárolni, legyen szó bármilyen alma termékről.