A nagypapám legnagyobb segítsége

Amikor én gyerek voltam rengeteget vigyáztak rám a nagyszüleim, mert a szokásos módon, anyukám és apukám rengeteget dolgoztak, ezért ha betegek voltunk, vagy egy-egy szünetben én és a kistestvérem is a mamáéknál töltöttük el az időt, és meg kell mondjam őszintén, hogy egyrészt nagyon is élveztük, másrészt pedig ennél jobb nem is történhetett volna velünk, hiszen rengeteg dolgot megtanítottak nekünk. Főleg a kerti munkálatokat és azok gyümölcsit, na és persze, hogy sose nézzük le ezeket a feladatokat, mert ezek nélkül nincs friss zöldség és gyümölcs az asztalon sosem.

Amióta felnőttünk és persze már nem kell ránk vigyázni azóta mi teremtünk alkalmat arra, hogy egyrészt tényleg rendszeresen meg tudjuk őket látogatni, meg tudjuk nézni hogy vannak, és persze ha kell valamit segíteni, akkor munkánkkal meg tudjuk oldani számukra. Persze ekkora kertnél, mint ami nekik is van fontos, hogy legyen folyamatos segítségük, mert már idősödnek, viszont mi egyre többet kell hogy dolgozzunk, így sajnos egyre kevesebb időt tudunk tölteni azzal, hogy ténylegesen besegítsünk nekik a kert körüli munkálatokban.

Most pedig kitaláltuk rá a megoldást, kutatni kezdtünk eladó kistraktor után, ami egyrészt tudom, hogy nagypapám gyerekkori álma, hogy legyen neki egy, másrészt pedig hihetetlen sokat segítene nekik abban, hogy sokkal gyorsabban, sokkal kevesebb erőfeszítéssel meg tudják oldani a feladatokat, és még a termelést is folytatni tudják, szinte ugyanolyan minőségben, mint évekkel ezelőtt, amikor még sokkal jobban bírták, és sokkal fiatalabbak voltak. Hála a jó égnek az Odisys csapata mindenben profi szinten a segítségünkre van, és már meg is van az a modell, ami funkcióiban teljesen megfelelő, és még az anyagi keretbe is belefér, hiszen nagyon jó áron kínálják. Már alig várom hogy átadjuk a nagyiéknak, biztosan madarat lehet majd fogatni velük.