A tökéletes csapat

Egy ember, ha vállalkozás alapításába fog, jó ha tudja, hogy rengeteg veszély és hátráltató tényező leselkedik rá, ami nagymértékben megnehezíti a céljai elérését és a siker kialakítását, még a közvetlen környezetében is, amit az induláskor szinte senki sem gondol és nem is nagyon akar elhinni, bárki meséli vagy mondja neki. Én sem igen akartam hinni a fülemnek, amikor azt mondták, hogy a legnagyobb ellenségem a közvetlen baráti és családi közösségemből fog kikerülni, mert egy idegen károgásának nehezebben ad teret az ember mint a saját családja negatív véleményének, és most már, hogy felépítettem a saját vállalkozásom azt kell mondjam, hogy ez teljesen igaz.

Nálam ugyanis nagyon sok családtag vállalta, hogy besegít a munkálatokba kifejezett munkával, ötletekkel vagy szaktudással, de bizony az első szembe jövő akadálynál sokan ellenem is fordultak. Elmondták, hogy nem fog sikerülni amit kitűztem magam elé, mert nincs hozzá elég forrás, nincs elég keret és nincs elég ember. Most már tudom, hogy a saját bizonytalanságukat vetítették elém, de akkor ez nagymértékben elvette az erőmet és az energiámat. Így aztán egy életre meg is tanultam, hogy még a lekisebb dolgok terén is kifejezetten fontos, hogy az ember hogy választ segítőtársat, szolgáltatót, legyen az akármilyen jelentéktelennek tűnő feladatkör is.

Most például a telefon szervíz területén sikerült kiválasztani azt a tökéletes szolgáltatót, aki biztosan hosszú távon, profi szinten és eredményesen fogja tudni segíteni a munkánkat. A https://xiaomiszervizshop.hu/ csapatnál jobbat ugyanis ezer év alatt sem találtunk volna, mind szakmailag mind pedig emberileg, ebben maximálisan biztos vagyok. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy kövesse a példámat és válasszon jól szolgáltatót a legkisebb feladatra is, mert ez a hosszútávú siker kulcsa.