Ha a tökéletes csapatot keresed

Manapság már számtalan hihetetlen dologgal találkozik az ember a szolgáltatói piacon. Rengetegen vállalnak olyan dolgot, amihez éppen még lehet hogy papírt is szereztek, de tapasztalatuk, tudásuk, referenciájuk alig ha van számottevő vagy megbízható. Persze ettől még csinálhatnák jól amit vállalnak, de ez sajnos az esetek kilencven százalékában nem valósul meg. És ez leginkább azért kellemetlen, mert nagyon sokszor egy egész projekt tud múlni ezeken a szakembereken.

Tekintsünk például egy webshop kialakítást. Ha az ember egy olyan csapatra bízza a termékek befotózását, aki bár látott már gépet, és csinált is jó képeket, de teljesen más területen, és egyáltalán nem jártas a termékfotózás témájában, nincs szakmai tapasztalata és megfelelő eszközparkja, akkor nem fog tudni számunkra megfelelő képeket készíteni, legalábbis ennek a legnagyobb a valószínűsége. Megfelelő technikai háttér nélkül biztosan nem.

Éppen ezért én azt javaslom, hogy nagyon nézzünk körbe, mielőtt ilyen fajta szolgáltatókat választunk egy – egy projekt esetén, mert hiába alakítunk ki egy tökéletes shopot és hiába találnak rá a vevő jelöltek, ha olyanok a képek, hogy nem támogatják, hanem inkább rontják a vásárlás esélyét. Én például legalább négy vállalkozóval vagy ha úgy tetszik kivitelezővel beszéltem mielőtt kiválasztottam volna Balogh Tamás Osztya csapatát. hogy miért rájuk esett a választásom? Mert hihetetlenül lelkes kis csapat, akik nagyon jól kommunikálnak, tökéletes szakmai tudással és háttérrel rendelkeznek, és nagyon rugalmasan lehet velük szervezni a munkát.

A kapott képek pedig önmagukért beszélnek. Hihetetlen szép a színvilág, a kompozíció, és a csillogás a képeket, nem beszélve az összhatásról, ami egészen egyszerűen fenomenális. És mindemellett teljesen valósághű. Én nagyon meg vagyok ezzel a csapattal és a szolgáltatásukkal elégedve, és biztos vagyok benne, hogy ha nem őket választottam volna nagyon bánnám. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek.