Gyors segítség a nagy bajban

Én ingatlanközvetítőként dolgozom már közel tíz éve. A kezemben és a fejemben van a szakma minden fortélya. Azt gondoltam, nem léphet fel olyan váratlan esemény vagy helyzet, amivel ne tudnék gyorsan és hatékonyan mit kezdeni, de bizony az élet mindig rácáfol az emberre, főleg, ha egy kicsit kezdi magát elbízni. Én mindig is nagyon alázatos voltam szinte mindennel kapcsolatosan az életemben, de most visszatekintve úgy érzem, egy kicsit elkezdtem nagymenőnek és mindenhatónak érezni magam, akit nem lehet sarokba szorítani, aki sikert sikerre halmoz és egyszerűen nincs olyan részlet, amire ne gondoltam volna, akár előre, hogy ne legyen később problémám belőle.

A minap azonban egy hatalmas pofont kaptam az életemtől, hogy bizony térjek vissza a jó kerékvágásba, mert nincs olyan ember, aki mindent tökéletesen csinál, és aki mindig mindenre, akár előre is fel van készülve. Én ugyanis egyetlen dologhoz ragaszkodom, ha lehet ilyet mondani, a tárgyak szintjén, a telefonom. Hiszen megszokom a használatát, kiismerem, gyorsan tudom kezelni, nem mellesleg minden információt azon tárolok, telefonszámok, e-mailek, találkozók időpontjai és helyszínei, ingatlan adatok, egyszóval mindent. Nem szeretem cserélgetni, és nem is szoktam túl gyakran. Arra azonban nem gondoltam, hogy ez a rengeteg információ egy helyen nem túl biztonságos úgy, hogy nincs róla másolat, hiszen, ha meghibásodik a készülék, összetöröm, leejtem, vagy csak épp az android rendszer kezd el valami miatt rosszul működni, nem fogok tudni dolgozni, de még csak jelezni se az ügyfeleimnek. És ez sajnos megvalósult a minap.

Nagyon gyorsan szükségem volt tehát egy mobiltelefon szervíz segítségére, mert tanácstalan voltam, nem tudtam jelezni az ügyfeleimnek, nem tudtam a kódokat a lakások kapuihoz, egészen egyszerűen vakká váltam a mindennapi munkámat illetően. Hála a jó égnek, az egyik barátom segített, és az androidszerviz csapatát ajánlotta, akik tényleg nagyon gyorsan és hatékonyan segítettek a problémámon, addig pedig az égiek vezettek, hogy mindenhova bejussunk, és még emlékezzek is a találkozók időpontjára. Azóta már van biztonsági mentésem, és az egomat is sikerült visszatennem a helyére, bár biztos vagyok benne, hogy ha bármikor problémám lesz, csak az androidszerviz csapatát keresem fel, mert nagyon gyorsan és maximális szakmaisággal, hatékonyan tudnak segíteni a problémáimon.